Shanti Yoga

LYDTERAPI OG MANIFESTASJONS-WORKSHOP

INTENSJONSSETTING

Hvordan hadde livet ditt sett ut om drømmene dine hadde gått i oppfyllelse? Hva hadde du gjort da? For mange forblir det med dagdrømming, mens andre tilsynelatende klarer de utroligste ting. Hva er hemmeligheten bak deres suksess? De fleste vil nok si knallhard jobbing, men har du noen gang tenkt at det kan handle om evnen til å manifestere?

Jeg har opp igjennom årene blitt presentert for mange måter å sette intensjoner på, men uten at det har ført til noe. Så jeg begynte på egenhånd å undersøke og prøve å finne ut hva som gjør at noen klarer å manifestere med hell, mens andre ikke klarer det. Basert på forståelsen av «loven om energi» som lydterapeut endte jeg opp med «en formel» som har fungerte på de utroligste ting det siste året! Jeg tørr nesten ikke si det høyt, men i 2020 manifesterte jeg meg til 100 % fast jobb etterfulgt av huslån (som enslig) midt i Coronakrisen, huset jeg ønsket meg og Farmendeltagelse! Denne formelen ønsker jeg å dele med deg så du også kan oppleve magien av manifestering slik jeg har gjort!

Lørdag 20 februar kl 16. Vi har 15 plasser – bestill her:

kr500.00 inkl. MvaKjøpKjøp

Workshopen består av 3 deler: 

1. Forklare prinsippet om «loven om energi» ut ifra et lydterapeutisk perspektiv, fortelle om lydterapi med krystallboller og hvordan slik terapi kan hjelpe deg tilrealisering av dine drømmer.
2. Gi deg «den magiske formelen» og sette en intensjon for timen.
3. Lydterapi med krystallboller hvor du tar i bruk intensjonen.

 

Lydterapi med krystallboller balanserer energien i kroppen helt ned på cellenivå; vibrasjonene fra krystallbollene løser opp og frigjør energiblokkeringer, og hjelper med å balansere alle aspekter ved ditt vesen – fysisk, emosjonelt, mentalt og spirituelt. Ved å finjustere ditt system med lyd, hjelpes kroppen til å gjenopprette balanse og aktivisere kroppens naturlige healing mekanisme for å bekjempe smerte, stress, sykdom og andre ubalanser. Dette er en sterk, dyptvirkende og samtidig avslappende opplevelse som sitter i kroppen lenge. Ingen dokumenterte negative bivirkninger.

Timen holdes på norsk av Tove Moss som er sertifisert lydterapeut med spesialisering i krystallboller.

Møt opp 10 minutter før timen begynner og finn deg en plass og rigg deg til med medbragt matte, pledd, pute, en flaske vann og gjerne en liten notatbok med penn. De første 30-40 minuttene blir dere sittende på gulvet, og i siste delen av workshopen ligger dere i Shavasana, så sørg for å ta med det du trenger for å sitte og ligge komfortabelt. (Anbefaler noe mykt for korsryggen av erfaring)

** Ikke anbefalt for gravide i de 3 første månedene av svangerskapet, de med pacemaker eller lydtriggende epilepsi.

Deler av workshopen kan bli filmet og/eller fotografert for bruk i kommersiell sammenheng.

2021 – året for manifestering! Vær god mot deg selv og unn deg noe godt for kropp og sjel 

Kategorier