Shanti Yoga

Personvernerklæring

Shanti Yoga følger de gjeldene regler når det kommer til behandling av personopplysninger som er gitt i personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).

Vi ønsker å følge disse reglene da dette vil gi økt sikkerhet og trygghet for deg som kunde og mottaker av digital korrespondanse. De nye reglene (GDPR) gjør at du som kunde har oversikt over det som er samlet av informasjon om deg og hva denne informasjonen brukes til. Oppdateringer på denne siden kan komme ettersom den allmenne tolkningen av gjeldende regelverk oppdateres.

Når samler vi inn informasjon om deg?
Det meste vi har av data om deg er data du selv gir oss når du bruker nettstedet vårt, f.eks når du kjøper produkter fra oss, kontakter oss om produkter og tjenester per e-post/kontaktskjema, eller abonnerer på vårt nyhetsbrev.

Hvilken Informasjon samles inn?
Informasjon som samles inn om deg gjennom vår nettbutikkløsning er navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse. Dette samles inn fordi dette er informasjon som trengs for behandling av dine ordre.
I tillegg samler vi inn kjøpshistorikk basert på dine kjøp i nettbutikken gjennom informasjonskapsler.

Vi lagrer ikke kortinformasjon i vår nettbutikk og når det kommer til personopplysninger i forbindelse med betaling blir disse tatt hånd om av betalingsleverandør.

Hvordan brukes informasjonen som samles inn?
For å kunne gi en forbedret kundereise for våre kunder lagrer vi kjøpshistorikk på vår nettside. Vi lagrer også kundeinformasjon om deg som kunde for å kunne kontakte deg angående en bestilling eller andre behov.

Vi selger ingen personopplysninger videre til tredjepart og informasjon om deg som kunde blir heller ikke byttet. Relevante opplysninger som må til for å gjennomføre handel blir kun delt mellom betalingsleverandør og transportør (gjelder leveranse av fysiske produkter).

Hvordan kan jeg sjekke hva som blir lagret av informasjon og hvordan få dette slettet?
Har du opprettet en kundekonto hos oss vil du finne all informasjon om hvilken informasjon vi har lagret hos oss under fanen «min konto». Ønsker du å slette din kundekonto kan dette også gjøres manuelt og om det skulle være noen vanskeligheter kan du kontakte oss. Ordrehistorikk vil uansett ikke bli slettet, da dette ligger under bokføringsloven som sier at dette er dokumentasjon vi er pålagt å ha til regnskapet.

SIKKERHETSREGLSER FOR Å BESKYTTE INFORMASJONEN DIN
Vårt nettsted er beskyttet med SSL. Når vi mottar informasjonen din, gjør vi vårt ytterste for å sikre informasjonen i våre systemer.

BEHANDLINGSANSVARLIG OG DATABEHANDLER
Shanti Yoga er behandlingsansvarlig for personopplysninger som behandles i forbindelse med bruk av våre nettsider. At Shanti Yoga er behandlingsansvarlig innebærer at det er Shanti Yoga som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

NETTSTATISTIKK

Dette nettstedet samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som benyttes til forbedring og videreutvikling av informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er antall besøkende på ulike sider, lengde på besøket, hvilke nettsteder den besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Dette betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. All data slås sammen til en gruppe og behandles aldri individuelt. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første tallgruppene i adressen benyttes til å generere statistikk.

BRUK AV «COOKIES»
Dette nettstedet bruker cookies. Cookies samler data om dine surfevaner, men identifiserer deg ikke som et individ. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt.

Følgende informasjonskapsler brukes på dette nettstedet:

  • Analyseverktøyet Google Analytics som lagrer statistikk ved bruk av nettstedet brukt til analyse og forbedringspunkter.
  • Vår publiseringsløsning (WordPress) plasserer også informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, bruk av nettbutikken, og slettes etter 90 dager.

Ved å hente informasjon og/eller benytte tjenester på våre nettsider, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer cookies. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av cookies, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre redusert brukeropplevelse.

Vi bruker informasjonskapsler til å:

  • Dersom du er logget inn – holde deg innlogget neste gang du besøker sidene
  • Huske innstillingene dine fra besøk til besøk
  • Vise deg din historikk for søk på vår side
  • La deg legge igjen kommentarer på våre produkter eller vår blogg
  • Forbedre sidene gjennom bruk av nettstedstatistikk

Vi benytter ikke informasjonskapsler til:

  • Samle inn personopplysninger (uten ditt informerte og eksplisitte samtykke)
  • Samle inn sensitive personopplysninger (uten ditt informerte og eksplisitte samtykke)
  • Sende personopplysninger til tredjepart